Het ideale ERP pakket?

ERP oplossingen helpen je organisatie verder schalen. Krijg met hetzelfde team meer gedaan. Bied klanten een betere ervaring. Digitaliseer arbeidsintensieve processen. Blijf vernieuwen en doorpakken.

Responsive Design

Een goed werkende browser is voldoende, u kunt op ieder apparaat gebruikt maken van uw webapplicatie.

Koppelingen

Koppelingen met een administratiepakket, website of andere software? Wij realiseren dit d.m.v. een API.

Alternative Text

Financiële betrouwbaarheid

Regel je financiën


Neem onderbouwde beslissingen
Koppel de data van je boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties aan elkaar en creëer een totaaloverzicht van je bedrijf. Breng de financiële prestaties realtime in beeld met ingebouwde Power BI-dashboards.

Versnel de financiële afwikkeling en rapportage
Stroomlijn het debiteuren- en crediteurenbeheer en stem de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling en rapportage, zonder de compliance in gevaar te brengen.

Verbeter de nauwkeurigheid van prognoses
Verfijn de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en analyseren. Zorg voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel. .

Alternative Text
Alternative Text

Automatiseer en beveilig

Automatiseer en beveilig je toeleveringsketen


Optimaliseer voorraadniveaus
Maak gebruik van ingebouwde intelligence om te voorspellen wat wanneer moet worden aangevuld. Koop alleen wat je nodig hebt met dynamisch geactualiseerde voorraadniveaus.

Voorkom gederfde omzet en beperk tekorten
Zorg voor precies de juiste inventaris door automatisch de voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten te berekenen. Als de gevraagde items niet op voorraad zijn, kun je alternatieve producten voorstellen.

Maximaliseer de winstgevendheid
Vraag adviezen over het moment van betalen om te profiteren van leverancierskortingen en om boetes wegens niet-tijdige betaling te vermijden. Voorkom overbodige of frauduleuze aankopen via goedkeuringswerkstromen.

Verkoop & Klantenservice

Verkoop slimmer en verbeter de klantenservice


Bied waarde op elk contactpunt
Prioriteer verkoopleads op basis van potentiële opbrengst. Volg alle interacties met klanten en maak gebruik van begeleiding over de beste mogelijkheden voor upselling, cross-selling en vernieuwing binnen de volledige verkoopcyclus.

Verhoog de verkoopproductiviteit
Versnel het proces van offerte tot betaling. Reageer snel op verkoopgerelateerde informatieaanvragen, beheer serviceverzoeken en verwerk betalingen – allemaal vanuit Outlook.

Lever uitzonderlijke service
Je krijgt een uitgebreid overzicht van servicetaken, workloads en de vaardigheden van werknemers zodat je effectief resources kunt toewijzen en sneller tot oplossingen kunt komen.

Alternative Text
Alternative Text

Projecten en Planning

Houd je projecten op schema en binnen het budget


Blijf binnen het budget
Maak, beheer en volg klantprojecten met roosters en geavanceerde mogelijkheden voor kostprijsberekening en rapportage. Ontwikkel, wijzig en beheer budgetten om de winstgevendheid van projecten te waarborgen.

Plan met precisie
Beheer de resource-niveaus via planning van capaciteit en sales. Volg de facturering voor klanten ten opzichte van geplande kosten voor opdrachten en offertes.

Analyseer de projectprestaties
Neem effectieve beslissingen met realtime inzicht in de projectstatus, winstgevendheid en informatie over het gebruik van resources.

Maximale resultaat

Optimaliseer de bedrijfsvoering


Beheer van prognose tot uitvoering
Gebruik verkoopprognoses en verwachte voorraadtekorten om automatisch productieplannen te genereren en inkooporders aan te maken.

Efficiënt magazijnbeheer
Realiseer een efficiënte orderverwerking met holistische weergaven. Spoor elke artikeltransactie en mutatie op door bakken te installeren op basis van magazijnindeling en de afmetingen van opslageenheden.

De optimale productie
Bereken en optimaliseer de productiecapaciteit en resources om productieschema's te verbeteren en aan de vraag van klanten te voldoen.

Alternative Text
Alternative Text

AVG

Bescherm je gegevens en ondersteun de AVG-naleving


Respecteer de privacy van je klanten
Gebruik de ingebouwde methodieken voor ‘privacy by design’ en ‘privacy by default’ om je bedrijf te helpen de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) na te leven. Verleen en beperk toegang tot persoonlijke gegevens op meerdere niveaus en maak auditsporen mogelijk om de veiligheid en verantwoording te waarborgen.

Verwerk, bewaar en verzend gegevens veilig
Verplaats en bewaar persoonlijke gegevens moeiteloos op al je systemen terwijl je ze beschermt tegen onbevoegde toegang met de automatische versleuteling van Microsoft-datacenters.

Altijd, overal

Run je bedrijf overal


Kies een implementatie in de cloud, on-premises of een hybride oplossing
Business Central werkt overal waar jij het nodig hebt, in de cloud of on-premises, met dezelfde gebruikerservaring, hoe je ook implementeert.

Neem je bedrijf met je mee
De mobiele versie van Business Central ondersteunt gebruikers in de cloud en on-premises met een consistente, moderne ervaring op Windows, Android of iOS-devices.

Alternative Text

Doe de check en wij kijken direct of we wat voor u kunnen betekenen!
Of gebruik ons contact formulier onderaan de pagina.

Interesse in Business Central? Neem contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26a
3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: