Uw Cloud-Backup

Een betrouwbare backup is van levensbelang voor uw organisatie, door de digitale ontwikkelingen worden de schades steeds groter, neem contant met ons op voor advies

0318-565100 info@bsv.nl

Alternative Text
Uw data Veilig

Cloud - Backup


Veilige en betrouwbare back-ups zijn absoluut onmisbaar. Er komt veel bij back-ups kijken: Waar wordt de back-up opgeslagen? Zijn deze gegevens offside beschikbaar, bijvoorbeeld na een brand of diefstal? Hoe snel kun je terug bij disaster recovery? En wat is het timeframe van de data die u terug wilt halen? Dit zijn vragen die relevant zijn als het gaat om back-ups. Business Support Veenendaal kan u hierbij adviseren, en de juiste procedures voor u inrichten

Oplossing

We maken gebruik van Cloud back-up van SolarWinds Back-up. Deze data wordt encrypted opgeslagen in de datacenters van Equinix. Deze software voldoet (In Nederland) aan de AVG-wetgeving en is ISO 27001 gecertificeerd.

Delta Level

Betekent dat er niet elke keer een volledige back-up gemaakt hoeft te worden. Dit vermindert de back-up tijd, opslagcapaciteit, netwerkverkeer en workload van uw servers. .

Herstel data

Kan een bare metall recovery uitvoeren op verschillende hardware. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de aanschaf van die nieuwe server.

Flexibiliteit

Herstel uw gegevens vanaf bijna elk moment, of het nu slechts om één bestand gaat of om een volledig herstel

Rapportages

Een breed scala aan gedetailleerde rapporten wordt maandelijks verstrekt om ervoor te zorgen dat u weet wat er gebeurt.

Managed

We controleren de software om ervoor te zorgen dat deze altijd werkt en zullen onmiddellijk actie ondernemen als er problemen optreden.

Lokaal

Koppeling met Lokale NAS is mogelijk voor een snelle restore van belangrijke data.

Apparaten

De backup is toepasbaar op zowel servers als werkplekken.

Interesse? Neem direct contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26a
3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: