IT- Consultancy

Advies nodig? Wij denken graag met uw organisatie mee en stellen een deskundig advies voor u samen.

0318-565100 info@bsv.nl

Alternative Text

Uw IT-consultant, wel zo makkelijk

Een IT-consultant van Business Support Veenendaal denkt graag met u mee over complexe IT-projecten en -vraagstukken. Onze consultants en projectmanagers streven ernaar dat u efficiënter gaat werken en kosten bespaart. Onder meer dankzij een accurate projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat met IT-consultancy voor bedrijven. Onze IT-consultants staan altijd voor u klaar. We lossen IT-vraagstukken op en helpen bij de implementatie van een passende IT-oplossing.

IT-consultancy in de praktijk

Bij onze IT-consultancy voor bedrijven staat goed luisteren en het stellen van de juiste vragen centraal. Op die manier willen we met u "de vraag achter de vraag" achterhalen. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op, waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen gekozen zijn en waarom deze keuzes zijn gemaakt. Zodat u weet wat u krijgt. Kortom, samen met een IT-consultant komt u tot de kern en zorgen we voor een duurzaam advies op maat. Van advies over uw IT-strategie tot ondersteuning bij systeemintegratie of het ontwikkelen van webapplicaties en andere software, dat is IT-consultancy. Hiermee hebben wij al jarenlang ervaring, waardoor wij u op vele vlakken verder kunnen helpen.

IT-consultant voor een duurzame samenwerking

Wij zijn een pragmatisch en nuchter bedrijf en we vinden wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij gaan voor een goede en gezonde samenwerking en niet voor de snelle deal! We zullen de gestelde doelen samen met u nastreven. Onze IT-consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Maar ook als u behoefte hebt aan een onafhankelijk IT-advies of een second opinion staat wij met IT-consultancy voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van IT managed services of IT-consultancy voor bedrijven? Maak dan gerust een afspraak met een van onze ervaren IT-consultants. Vul het contactformulier in of bel 0318 - 565100 voor meer informatie over IT-consultancy voor bedrijven.

Expertise

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op IT gebied is het niet rendabel om personeel bij te laten scholen. Voor specialistisch werk kunt u een IT consultant inhuren. Ook voor het oplossen van complexe IT problemen. BSV levert IT consultancy met expertise op allerlei vlakken. Denk hierbij aan netwerk/systeembeheer maar ook voor software integraties en migraties.

Mogelijkheden

Tijdelijke of vaste inhuur van een IT consultant stelt u in staat om flexibel met uw personeelskosten om te gaan. Bij BSV is het mogelijk om tijdelijk of voor een langere periode een ICT Consultant in te huren.

Flexibiliteit

Wilt u uw IT beheer uitbesteden, voor minimaal vier uur of meer per week, eventueel met een vaste consultant op uw kantoor, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat langlopende vraagstuk beantwoord? Neem direct contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26a
3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: