IT- Consultancy

Advies nodig? Wij denken graag met uw organisatie mee en stellen een deskundig advies voor u samen.

0318-565100 info@bsv.nl

Alternative Text
Ook ontzorgt worden?

Uw Consultant, wel zo makkelijkBSV denkt graag met u mee over complexe IT projecten en vraagstukken. Onze consultants en projectmanagers streven ernaar dat u efficiënter kunt werken en kosten kunt besparen dankzij een accurate projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Ervaren consultants voorzien u van gedegen advies.

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, willen wij met u “de vraag achter de vraag” achterhalen. Uiteindelijk levert dit een ontwerp op waaruit duidelijk blijkt welke oplossingen gekozen zijn en waarom deze keuzes zijn gemaakt. Zodat u weet wat u krijgt.

Wij zijn een pragmatisch en nuchter bedrijf en we vinden het wederzijds vertrouwen van groot belang. Wij gaan voor een goede en gezonde samenwerking en niet voor de snelle deal! We zullen de gestelde doelen samen met u nastreven.

Onze IT consultants en projectmanagers creëren overzicht in infrastructuur-, onderhouds-, of beheerprojecten. Maar ook als u behoefte heeft aan een onafhankelijk IT advies of een second opinion staan onze adviseurs voor u klaar.

Expertise

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op IT gebied is het niet rendabel om personeel bij te laten scholen. Voor specialistisch werk kunt u een IT consultant inhuren. Ook voor het oplossen van complexe IT problemen. BSV levert IT consultancy met expertise op allerlei vlakken. Denk hierbij aan netwerk/systeembeheer maar ook voor software integraties en migraties.

Mogelijkheden

Tijdelijke of vaste inhuur van een IT consultant stelt u in staat om flexibel met uw personeelskosten om te gaan. Bij BSV is het mogelijk om tijdelijk of voor een langere periode een ICT Consultant in te huren.

Flexibiliteit

Wilt u uw IT beheer uitbesteden, voor minimaal vier uur of meer per week, eventueel met een vaste consultant op uw kantoor, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat langlopende vraagstuk beantwoord? Neem direct contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26a
3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: