Een mobiele app voor iedere toepassing ontwikkelen laat u over aan de specialist

Een mobiele app, die wij altijd met zorg ontwikkelen, geven je bedrijf vleugels. Of je nu een geweldig idee hebt voor een nieuwe dienst of je je bedrijf mobieler wilt maken: wij bouwen er de perfecte iOS en Android applicaties voor.

Een goede mobiele app ontwikkelen vereist Responsive Design

Steeds meer mensen bekijken websites en doen aankopen via hun telefoon of andere mobiele devices. Daarom zijn onze apps zijn schaalbaar opgebouwd voor zowel tablet als mobiel.

Clean Code

Bij het ontwikkelen van iedere mobiele app zorgen wij voor “clean code”. Zo’n nette code vinden wij belangrijk, hierdoor is er overzicht en structuur voor iedere app.

Alternative Text

KLANTEN

Vergroot klantloyaliteit, bied klanten een prettigere koopomgeving en zit nog dichter op je klant met mobiele apps.

HANDIG

Elimineer papier en fouten door je buitendienst te versterken met een mobiele applicatie.

INNOVATIE

Mobiele apps openen mogelijkheden om je bedrijf te onderscheiden. Hoe ga jij innoveren?

Flexibel

Net die functie nog nodig of die enige aanpassing, die nog niet aanwezig is? Door modulaire opbouw van onze software kunnen wij dit snel voor u realiseren.

Een App ontwikkelen bij BSV?


Bij het ontwikkelen van een mobiele app werken wij volgens een vast stappenplan:

Alternative Text

01

Maak uw wensen kenbaar

Wat wilt u met uw mobiele applicatie? Wenst u projectplanning in een app, wilt u een online werkbon kunnen maken of wilt u dat uw personeel online hun uren kan bijhouden? Of heeft u heel andere wensen? Maak u wens kenbaar bij ons en wij helpen u verder.

02

U ontvangt een offerte op maat

Overtuigd van ons kunnen? Wij maken graag een offerte op maat voor uw die ook past binnen uw budget. Door met onze klanten mee te denken proberen wij u altijd te ontzorgen.

Alternative Text
Alternative Text

03

De start van het ontwikkelen van uw mobiele app

Het feest begint, het contract is getekend en wij gaan volop voor u aan de slag, tijdens het traject word u als klant actief betrokken bij het ontwikkel traject. Zodat er aan het eind geen verrassing is over het resultaat.

04

De nazorg

Wat gebeurt er na het ontwikkelen van uw mobiele app? We hebben de software gemaakt en opgeleverd. Daarna begint onze adoptie en nazorg. Wij zorgen ervoor dat u op een prettige manier met onze software kunt werken, we houden de hosting in de gaten en geven antwoord op al uw vragen.

Alternative Text

Heeft u op dit moment al vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een mobiele app te laten ontwikkelen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318-565100. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Interesse in een App? Neem contact met ons op.

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26a
3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: