Software onderhoud

Software onderhoud is van groot belang om een goede werking en de veiligheid van de gebruikte software te garanderen. Door uw software altijd up-to-date te laten houden, zorgt u bovendien voor tevredenheid onder uw medewerkers en continuïteit voor uw organisatie. Toch is software onderhoud niet iets waar de meeste mensen aan denken bij de aanschaf of het laten ontwikkelen van nieuwe software. Dit terwijl de risico's van niet functionerende of verouderde onveilige software groot kunnen zijn. Wij nemen het benodigde onderhoud daarom graag voor u uit handen.

0318-565100 info@bsv.nl

Samenwerken doe je niet alleen

Wij zijn gespecialiseerd in


Efficiënte bedrijfsvoering

Software onderhoud voor continuïteit en veiligheid

Voor software onderhoud en -uitbreiding bent u bij ons aan het juiste adres. Onze softwarespecialisten hebben ervaring met bijna alle soorten software en weten precies hoe ze deze moeten onderhouden. De gebruikerservaring wordt aanzienlijk prettiger, zodra u zeker weet dat u werkt met de nieuwste versie inclusief alle benodigde (veiligheids)updates. Ook staan we altijd voor u klaar. Indien er onverhoopt toch een storing in uw software optreedt, lossen we die in de meeste gevallen binnen no-time weer op. Zo waarborgen we de continuïteit van uw organisatie en de tevredenheid van uw medewerkers.

Software laten ontwikkelen of uitbreiden

Inmiddels hebben we ruim twintig jaar ervaring met software en het onderhoud daarvan. Tevens beschikken we over een team van softwareontwikkelaars die elke denkbare applicatie voor u kunnen ontwikkelen. Van mobiele app tot softwareoplossing op maat voor al uw bedrijfsprocessen. Onze experts gaan graag eens met u in gesprek over de mogelijkheden. Ook na oplevering van uw software houden wij uw programmatuur en applicaties up-to-date. We waarborgen de stabiliteit door tijdig en structureel software onderhoud. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 0318 – 565100 of vul het contactformulier in. 

 

Interesse in onze software diensten?

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26 3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: