Software op maat

Bij software op maat krijgt u altijd precies krijgt wat u wilt. Standaardsoftware voldoet vaak niet aan alle gestelde eisen, of werkt niet zoals u dat graag zou zien. Onze ervaren softwareontwikkelaars werken in een jong en innovatief team en ontwerpen en bouwen voor u graag de perfecte software. We denken met u mee om tot goede en innovatieve software op maat te komen. Daarbij kunt u vertrouwen op ons gevoel voor business en onze expertise op het gebied van maatwerk softwareontwikkeling. Wij gebruiken hierbij steeds nieuwe technieken, waardoor de software op maat eenvoudig te gebruiken is en eenvoudig te implementeren is in uw bedrijf. Ook de veiligheid speelt hierbij een belangrijke rol. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van firmware voor microcontroller-besturingen, en ook behoort software voor uw PLC-besturing tot de mogelijkheid.

0318-565100 info@bsv.nl

Samenwerken doe je niet alleen

Wij zijn gespecialiseerd in


Efficiënte bedrijfsvoering

Software op maat voor alle doeleinden

Bij maatwerk softwareontwikkeling helpen we u graag te onderzoeken welke functionaliteit u wenst en of deze goed aansluit bij de praktijk. We maken u onderdeel van ons team en houden u altijd op de hoogte van de voortgang. Software op maat ontwikkelen we voor alle mogelijke toepassingen en apparaten. Zoekt u een web-applicatie om uw organisatie verder te schalen en arbeidsintensieve processen te digitaliseren? Of wilt u uw klanten een betere ervaring bieden? Ook voor het laten ontwikkelen van mobiele apps bent u bij ons aan het juiste adres. We maken uw bedrijf mobieler, of werken uw idee perfect uit in een iOS- en Android-app. Uiteraard is het ook mogelijk om softwarepakketten met elkaar te koppelen. Deze koppeling realiseren we graag voor u. Zo kunt u uw mail- of CRM-systeem sneller en efficiënter laten werken. U ziet: het laten realiseren van software op maat heeft vele voordelen. Profiteer dus ook van ons maatwerk op het gebied van softwareontwikkeling.

Software onderhoud of uitbreiding

Onze maatwerk softwareontwikkeling gaat verder dan alleen het ontwerpen en daadwerkelijk bouwen van software op maat. We onderhouden uw software en breiden deze indien gewenst ook voor u uit. Onze software-experts gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen realiseren? Heeft u een geweldig idee voor een app, zoekt u een oplossing voor uw bedrijf of zit u met een andere vraag? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 0318-565100

 

Interesse in onze software diensten?

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26 3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: