Software/ Mobiel gebruik/ Gebruikersvriendelijk/ Overzichtelijk

Uren portaal


Business Support Veenendaal B.V. heeft voor verschillende klanten een uren logging applicatie gerealiseerd voor ons crm systeem "BSVCRM". De applicatie kan geopend worden vanaf uw mobiel en uw computer zodat u, en uw collega's, flexibel gebruik kunnen maken van het uren portaal.

Binnen in het uren portaal kunt u gewerkte uren invoeren. Deze uren kunt u onderverdelen onder verschillende project die u zelf kunt aanmaken. Als dit niet genoeg voor u, of uw bedrijf, is kunnen wij het uren portaal uitbreiden zodat het helemaal naar u wensen staat.

Alternative Text
Alternative Text

Uitbreid CRM Systeem met veel ERP Functies

BSVCRM


Al je klanten en contacten op één plek, Offertes, Orderverwerking, Projectmanagement, Urenregistratie, Agenda, Facturatie, Intergratie met VoIP, Online urenlogging, E-mail integratie d.m.v. Outlook Plugin, Calculatie, Online/offline gebruik, Inkooporders, Documenten Management Systeem (DMS), Koppeling met diverse leveranciers (oa Solar, Techdata), Koppeling met diverse software pakketten (oa. Creo Elements, Unit 4), Koppeling met Exchange (Online)

Functioneel en snel gegevens bekijken

Dashboard met rapportage


PMG heeft bij Business Support Veenendaal B.V. een rapportage dashboard laten ontwikkelen waarmee hun data begrijpelijk en overzichtelijk kan worden ingezien. Na de criteria punten in acht te hebben genomen hebben we een online dashboard gemaakt die via de browser gemakkelijk te besturen is.

Alternative Text
Alternative Text

Overzichtlijk Content Delen

Studenten Portaal


Wij hebben voor de Theologische Universiteit Apeldoorn (TUA), een responsive webportaal gebouwd waarin de studenten snel en gemakkelijk hun school informatie in kunnen ophalen. De docenten kunnen posts maken met een simpele WhatYouSeeIsWhatYouGet (WYSIWYG) en ze deze posts publiekelijk, gesloten of helemaal niet zichtbaar maken. Ook kunnen docenten studie gerelateerde bestanden in de portal plaatsen zodat, de andere docenten en studenten hier ook bij konden.

Transport

Transport Rapportage


Voor een klant in de transport industrie heeft Business Support Veenendaal B.V. een softwarepakket ontwikkeld voor het uitlezen van de tachograaf en het interpreteren van de data.
Door middel van deze software hebt u grip op uw chauffeurs. De applicatie registreert niet alleen rij- en rusttijden, maar ook overtredingen. Op deze manier voorkomt u hoge boetes.
.

Alternative Text
Alternative Text

Onderhoud op industië?

Maintenance Software


Business Support Veenendaal B.V. heeft een onderhouds-registratiesysteem ontwikkeld met, Onderhoudsregistratie-programma specifiek voor het eerste-lijns onderhoud, Eénvoudig plannen van uw eerste-lijns onderhoudstaken, Werkzaamheden en taken verdelen onder meerdere functies, Eénvoudig te creëren looproutes, Opbouw van uw onderhoudshistorie en vastleggen van storingen, Genereren van rapportages over meerdere functionaliteiten, Volledig te beheren door de (smeer-)technische onderhoudsmonteur(s), Interface met SAP of andere onderhoudsprogramma's mogelijk

Design

Online MeetSysteem


Voor De Melker heeft Business Support Veenendaal B.V. een sanitair besturingssysteem ontwikkeld. Na de plaatsing van sensorpakketten op de gewenste punten in waterleiding, heeft u op een eenvoudige manier controle over het gebruik en de temperatuur.

Ook verzorgt het systeem wekelijks een thermische desinfectie. De gegevens hiervan worden geregistreerd.

Na de plaatsing heeft u geen omkijken meer naar het systeem, want alles gaat vanzelf. Door middel van een web-portaal kunt u alle gegevens eenvoudig inzien en de status monitoren van uw tappunten zoals kranen, douches en toiletten. Dit systeem staat garant voor duurzaam, veilig en hygiënisch water- en energiegebruik.

Naast de software hebben wij ook de elektronica (sensorpakketten) voor dit project ontwikkeld. .

Alternative Text