VoIP-telefonie

VoIP-telefonie betekent bellen via het internet, waarbij het bellen dus niet langer via de traditionele telefoonlijn verloopt. VoIP is een afkorting en staat voor 'Voice Over IP' oftewel spraak via een IP-verbinding. Meestal gebeurt dit via internet, maar telefonie kan ook via een intern netwerk plaatsvinden. Wanneer uw telefooncentrale of -apparatuur aan vervanging toe is, of wanneer u gaat verhuizen of er een betere en nieuwere telecomoplossing gewenst is, dan is VoIP vrijwel altijd de beste keuze. VoIP-technologie biedt namelijk veel voordelen. Zo hebt u hiermee de mogelijkheid om grote besparingen op uw kosten voor telefonie te realiseren.

0318-565100 info@bsv.nl

Samenwerken doe je niet alleen

Wij zijn gespecialiseerd in


Efficiënte bedrijfsvoering

VoIP-telefonie biedt veel voordelen

Bij de meeste VoIP-providers is bellen zeer goedkoop. Uw medewerkers bellen onderling zelfs gratis! Op deze manier is een aanzienlijke maandelijkse besparing op de gesprekskosten te realiseren. Een ander groot voordeel van VoIP-telefonie is de locatieonafhankelijkheid. Een VoIP-account is namelijk gekoppeld aan een toestel of een bedrijfscentrale en niet aan een geografische locatie. Tot slot is VoIP-telefonie goed te integreren met bekende software zoals Outlook, uw CRM-software en call management. We zijn u hierbij uiteraard graag van dienst.

Investeren in VoIP

Onze software- en telefonie-experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van VoIP-telefonie voor uw organisatie. Soms kan een aparte internetverbinding nodig zijn, die ook via Business Support Veenendaal leverbaar zijn. We helpen u graag uw VoIP-telefonie te realiseren of te optimaliseren. Daarbij zorgen we voor het onderhoud en het up-to-date houden van alle systemen en mobiele abonnementen. Bent u nieuwsgierig geworden? We laten u graag zien wat we voor u kunnen realiseren. Vul het contactformulier in, of bel ons voor meer informatie of een afspraak op 0318 – 565100.

Interesse in onze software diensten?

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26 3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: