VoIP Telefonie

Advies nodig inzake uw telefonie of weten of u niet teveel betaald?

0318-565100 info@bsv.nl

Alternative Text
Telefonie. Overal, Altijd.

VoIP


Digitale Telefonie over uw vaste internetverbinding

Toekomstbestending

VoIP is dé telecomtechniek van nu. Is je telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat je bedrijf verhuizen of zoek je een nieuwe telecomoplossing, dan is VoIP een logische keuze.

Goedkoper

Bij de meeste VoIP-providers is bellen goedkoper. Bovendien bellen VoIP-gebruikers onderling gratis. Het maakt dan niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Een bedrijf met vestigingen in het buitenland creëert daarmee een aanzienlijke maandelijkse besparing op de gesprekskosten.

Gemakkelijke overstappen

Als je over wilt stappen naar een andere telecomprovider, hoef je alleen de telefoonnummers te verhuizen en de VoIP-gegevens van de nieuwe leverancier in je centrale of toestellen zetten. Overstappen naar een andere provider is snel en gemakkelijk. Bij VoIP kan je per maand opzeggen dus geen gedoe met contracten.

Capaciteit

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Slechts de snelheid (bandbreedte) van de internetverbinding beperkt het aantal gelijktijdige gesprekken.

Locatie Onafhankelijk

Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dat betekent dat je overal kunt werken. Ook is verhuizen zeer eenvoudig en voordelig.

Integratie

Integratie met Outlook, CRM, Call Management, App voor telefonie of Vast Mobiele integratie zijn uiteraard mogelijk.

Investeren in VoIP?

Wanneer u nog een ISDN centrale heeft is overstappen noodzakelijk, ook als u opzoek bent naar meer functies, flexibiteit en betere kosten.

Snel Leverbaar?

VoIP is desgewenst binnen een dag leverbaar, een voordeel van een schaalbaar platform

Verbindingen

Afhankelijk van het aantal gebruikers en gelijktijdige gesprekken, en de gebruikte internetverbinding, kan een aparte internetverbinding voor VoIP noodzakelijk zijn. Uiteraard zijn deze internetverbindingen leverbaar via Business Support Veenendaal.

Interesse in onze VoIP oplossingen? Neem direct contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26a
3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: